Germinal BIO

Produse organice, sănătoase și funcționale. Astfel consideră cei de la Germinal BIO că îți poți hrăni sănătatea.

Misiunea

Germinal BIO este de a hrăni sănătatea consumatorilor cu gusturi sănătoase și organice.

Mai mult

de 7300 de tone de produse ies pe porțile fabricii Germinal BIO în fiecare an.

Peste 40

de ani de experiență asigură calitatea produselor Germinal BIO.

Făină

de teff, orez, goji, ceai verde sunt doar câteva dintre ingredientele speciale ale produselor.

Fiecare

moment din zi este potrivit pentru produsele gustoase și naturale Germinal BIO.

100%

reciclabilitate a ambalajelor produselor, pentru o afacere sustenabilă.

Germinal BIO

Hrănește-ți sănătatea

O companie „tânără”, am putea spune, aceasta luând naștere la sfârșitul anilor ’70, când a apărut sub numele de Germinal Italia. La scurt timp după, în 1981, își face apariția „Il Mangiarsano” în Castelfranco Veneto, cu o misiune simplă, așa cum ne sugerează și numele, dar cu un impact deosebit: mâncatul sănătos.

Cele două companii aveau o istorie semnificativă în sectorul organic din Italia, iar acest lucru se face resimțit prin faptul că produsele lor îți oferă o experiență care îți incită toate simțurile. Mirosind, bând și mâncând produse organice care ne oferă o plajă largă de opțiuni pentru mese principale sau gustări, ne apropiem tot mai mult de origini, de organic în adevăratul sens al cuvântului.

Astăzi, la mai bine de 40 de ani de la înființare, Germinal BIO își păstrează același drum al inovației în materie de hrană sănătoasă. Calitatea materiilor prime, naturalețea procesului de prelucrare, experiența creării unor produse cu adevărat BIO și grija față de mediul înconjurător sunt combustibilul care face acest mecanism să lucreze eficient către dezideratul lor: hrănirea sănătății… cu gust!